fbpx

Cubene

Klarer dere å løse cubene?

Fangene på Fortet tilbyr også et lokale på hele 400 kvadratmeter med et helt nytt konsept som ikke finnes i Norge fra før – Velkommen til The Cube!

Vi hentet inspirasjon fra Fangene på Fortet, escape-rooms og egne tilbakemeldinger vi har fått av gjester som har vært innom.  Vi laget et helt nytt spill hvor hovedfokus er at man må samarbeide godt for å løse oppgavene. Dette er en aktivitet som er perfekt for teambuilding, firmafesten eller vennegjengen!

Den største forskjelligen fra Fangene på Fortet og The Cube, er at man er i et og samme rom hele tiden under The Cube. Man løper ikke rundt og blir heller ikke varm (Kanskje i topplokket)! 

Vi gleder oss masse til å la dere prøve ut dette utfordrende og engasjerende konseptet! 

Smart, kreativ og løsningsorientert!

The Cube består av over 70 ulike oppgaver hvor man deles opp i lag og skal samarbeide om å løse «Cubene». Klarer man å løse en, vil den gi ut en gullmynt som laget tar med seg videre og som teller som et poeng. Mot slutten av tiden vil våre spillverter hjelpe med å telle opp myntene og laget med flest poeng går av med seieren.

Aktivitetene kan tilpasses med grupper fra 2 – 100 personer og fordeles opp i mindre lag som konkurrerer mot hverandre utifra hvor mange dere er.

Dette er skikkelig gøy, utfordrende og du får virkelig kjent på konkurranseinstinket!