22 60 40 00 oslo@thecube.no

– Klarer dere å løse gåten?

The Cube springer ut av kjempesuksessen Fangene på Fortet. I dette spillet må hjernene virkelig skjerpes for å låse opp kuben. Ta med kollegaene eller vennegjengen på en morsom utfordring!

Daglig leder Albert Buli står i et rom dekorert som et «galehus» fra en gammel skrekkfilm, i Fangene på Fortets lokaler i Nydalen. Musikken som strømmer ut fra høyttalerne forsterker stemningen. Tolv kuber står spredt rundt på gulvet, og venter på å utfordre deltakerne. I rommet ved siden av står tolv kuber til. Veggene der er kledd i stein og har gittervinduer. Lyset er dunkelt. Du befinner deg i en middelalderborg.

– Det er veldig stort spenn i oppgavene. Her får du testet flere egenskaper og talenter. Noen har god hukommelse, noen er flinke til å se mønstre og noen har full kontroll på geografi, sier Buli.

Hver kube inneholder fire til syv ulike oppgaver. Totalt er det 70 ulike oppgaver i hvert av rommene. Målet er å finne gullmynten som er gjemt innerst i kuben.

– Fangene på fortet krever mer av deltakerne fysisk. Til The Cube kan du derimot komme i dress eller pent jobbantrekk, og like fullt være kledd for suksess, sier Buli.

Teambuilding med venner eller kollegaer? Passer for grupper fra 2–100 pers. Reserver her. 

Tilpasset voksne

Det er små puslespill, koder som må løses, geografiske nøtter, gåter, hengelåser, mekaniske innretninger, logiske tester og et lite flipperspill for å nevne noe.

– Konseptet er laget så det kan passe for en liten vennegjeng som går hit sammen, eller du kan ta med deg hundre medarbeidere fra en bedrift og konkurrere mot hverandre, sier Buli.

– The Cube er mer tilpasset et voksent publikum. Her kan man gjøre noe sosialt sammen som er veldig morsomt, sier daglig leder Albert Buli.

Fangene på Fortet har vært en publikumsvinner, og har mer enn 100 000 besøkende i året, hvorav 70 % er bedriftskunder. Nå har de brukt store ressurser på å utvide tilbudet.

Teambuilding? Reserver tid hos The Cube i Nydalen, åpent hverdager fra kl 12. 

Leken teambuilding

I snitt tar det deltakerne 20 minutter å løse en kube. Gullmyntene man samler skal puttes på en stor boks som står midt i rommet og viser hvordan lagene ligger an.

– Vi tilpasser opplegget til de gruppene som kommer, men her kan du fort bruke to timer som flyr raskt av gårde. Det er lett å la seg rive med, forteller Buli.

The Cube har hentet mye inspirasjon fra de populære Escape Room, men i stedet for å komme seg ut av et rom skal man altså samle gullmynter. Det gjør også hele opplevelsen mer sosial.

– Det kan for eksempel passe veldig godt som teambuilding i en bedrift eller organisasjon. Her må lagene jobbe sammen for å løse flest mulig oppgaver så raskt som mulig, sier Buli.

Han forteller at de kan tilby opplegg for små og store grupper, skoleklasser, utdrikningslag eller vennegjenger. I tillegg til selve spillet kan man få servert mat før eller etterpå. Har man ønske om litt faglig påfyll er det mulig å booke vanlige møterom.

The Cube er også åpent på dagtid! I ukedagene åpner det kl 12.00 og i helgene kl 11.00, men det er mulig å komme tidligere om man ønsker det. Lokalene ligger i Nydalen, og er kun et par minutters gange unna Nydalen T-banestasjon.

Ble du nysgjerrig på om dette er noe for din bedrift? Les mer om the Cube her